значи свети поне 20 сек. това сутрин като паля,после зависи но ако е постояла 1-2 часа пак мига
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мигане на лампата за подгряващите свещи
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Vasil82 Покажи съобщениезначи свети поне 20 сек. това сутрин като паля,после зависи но ако е постояла 1-2 часа пак мигаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
а ако има проблем само изгорялата ли да сменя или всичките
Comment
-
Първоначално публикувано от Vasil82 Покажи съобщениеа ако има проблем само изгорялата ли да сменя или всичкитеAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
аха.мерси за информацията колега.а някаква марка да препоръчаш
Comment
-
Първоначално публикувано от Vasil82 Покажи съобщениеаха.мерси за информацията колега.а някаква марка да препоръчашAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
ами искрата стават ли,защото прочетох добри отзиви за тях
Comment
-
Първоначално публикувано от Vasil82 Покажи съобщениеами искрата стават ли,защото прочетох добри отзиви за тяхAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
По принцип ако е изгоряла една свещ, може да смениш само нея...но ако ще го правят в сервиз смени всичките, особено ако ще слагаш Искра. По 10 лв са бройката.
Беру, Денсо са все хубави свещи. На мен ми се случи една изгоряла, смених я, след две седмици изгоряха още две наведнъж....и само пари за вадене>слагане давах. Пък и веднъж си ги извадил всички...по-добре направо 4-те.
Успех.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПо принцип ако е изгоряла една свещ, може да смениш само нея...но ако ще го правят в сервиз смени всичките, особено ако ще слагаш Искра. По 10 лв са бройката.
Беру, Денсо са все хубави свещи. На мен ми се случи една изгоряла, смених я, след две седмици изгоряха още две наведнъж....и само пари за вадене>слагане давах. Пък и веднъж си ги извадил всички...по-добре направо 4-те.
Успех.
Comment
-
Сложих Денсо...от доверено магазинче, и позлвах добра отстъпка, на 18 лв бройката ги взех.
- Беру, Денсо, Искра (за нисък бюджет).
Бош ми се струват големи ментаци нещо. Пък и не смятам да сменям свещи на тази кола повече и затова заложих на тази марка!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСложих Денсо...от доверено магазинче, и позлвах добра отстъпка, на 18 лв бройката ги взех.
- Беру, Денсо, Искра (за нисък бюджет).
Бош ми се струват големи ментаци нещо. Пък и не смятам да сменям свещи на тази кола повече и затова заложих на тази марка!
Comment
-
Мигане на лампата за подгряващите свещи
Здравейте,
аз имам същия проблем но не го прави всеки път.
Ходих на майстор и той замери свещите и каза, че са наред. Някой да даде идея от какво може да е също така борд компютъра дава грешка в подгревните свещи.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kensol80 Покажи съобщениеЗдравейте,
аз имам същия проблем но не го прави всеки път.
Ходих на майстор и той замери свещите и каза, че са наред. Някой да даде идея от какво може да е също така борд компютъра дава грешка в подгревните свещи.
Comment
-
Така ... колеги за възродя темата малко ..
Проблема е следния .. мина ми индикатора за подгревните свещи ... но изгоряла свещ няма ... Вчера вечерта я закачих колата и изтрих грешката , но веднага след това на следващия контакт я наби пак ... при което аз пак я изчистих и след това спря да е набира ( искам да поясня че колата е работила около 5 минути )
Преди малко излезнах да пробвам колата как ще запали с изчистена грешка и запали буквално от 2-3 оборот .. след 3 подгрева на свещите .. обаче когато я загасих след 10-15 мин работа и пак дадох на контакт индикатора пак започна да мина , върнах ключа и пак на контакт и не мигаше ..
Как да го разбирам това раздвоение на личноста на тея свещи ..... може би реле ?Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
Comment